Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doina Pană și-a dat demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doina Pană și-a dat demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, din motive medicale.

”Prin prezenta vă aduc la cunoștință că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru.

Prin urmare, prin prezent,a vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate.

Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar.”” - se arată într-un document semnat de Doina Pană.

Cererea a fost deja înaintată premierului Mihai Tudose.

Citește și
defrisari
În timp ce pădurile țării dispar, ministrul Pană vrea să închidă Inspectorul Pădurii

Doina Pană a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017 în Guvernul Tudose.

Aceasta a mai deţinut portofoliul Apelor şi Pădurilor în Cabinetul Ponta III. Astfel, în data de 5 martie 2014, Doina Pană a devenit ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului.

Doina Pană este deputat PSD de Bistriţa-Năsăud din 21 decembrie 2016. Este vicepreşedinte al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic şi membru în Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana.

Premierul Mihai Tudose ar urma să transmită săptămâna viitoare preşedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru conducerea Ministerului Apelor şi Pădurilor, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult