Ponta catre Dragnea, dupa scandalul legat de ministrul Doina Pana: "Eu nu ma mai urc in barca cu tine!"

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Liviu Dragnea si Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat alaturi de premierul Victor Ponta la granita Sculeni, i-a recomandat acestuia sa vorbeasca si despre regularizarea Prutului.

Seful Guvernului i-a raspuns insa, razand, ca trebuie sa se limiteze strict la regularizare, deoarece nu se va mai urca in barca cu el. "Eu nu ma mai urc in barca cu tine. Daca vrei, regularizam Prutul, dar atat!", i-a spus Ponta.

Dragnea i-a replicat, spunandu-i: "Cu mine in barca este bine, cu altcineva nu e bine".

Jurnalistii care au surprins discutia i-a intrebat daca acel "altcineva" cu care nu este bine in barca este ministrul Doina Pana, dar Ponta a ras si a spus doar: "Nu fiti rai, ca trebuie sa ii explic lui Iurie cum e cu...".

Apo, Ponta s-a intors catre premierul moldovean, Iurie Leanca, si i-a spus: "In Romania, nu e bine sa te urci in barci sau in vapoare, dar vapoare nu mai avem, iar barcile le ia presa si te critica".

In urma cu o saptamana, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, au mers in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii. Premierul a fost criticat atunci pentru faptul ca a acceptat sa mearga cu o barca penumatica trasa, prin apa de mica adancime, de sase lucratori ISU, iar presa a relatat ca premierul i s-ar fi adresat ministrului Pana, in barca, cu formula "fă".

Ponta a negat insa ca a folosit acest termen, spunand ca i s-a adresat ministrului Doina Pana cu expresia "mai", iar ministrul a declarat la randul sau ca nu a auzit acest cuvant niciodata in vocabularul premierului si ca acesta i se adreseaza mereu doar cu "mai".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO