Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce nu va participa Liviu Dragnea la evenimentele organizate de Ziua Națională

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat prin biroul de presă că medicul personal i-a recomandat să nu stea în frig „atâtea ore", pentru că este răcit.

„Pe data de 1 decembrie, domnul președinte Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naționale a României. (Medicul nu-i recomandă sa stea în frig atâtea ore)”, potrivit unui mesaj transmis de consilierii președintelui Camerei Deputaților.

 

Liderul social-democraţilor nu-şi anunţase clar programul oficial pentru ziua de 1 Decembrie dar, potrivit unor surse, intenţiona să meargă la ceremoniile de la Focşani.

 

Citește și
Gabriela Firea
Firea sărbătorește Ziua Națională a României în Irlanda. De ce a lipsit de la slujba de sfinţire a Catedralei

 

Liviu Dragnea și-a pregătit terenul pentru a-și anunța absența de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale încă de luni.

„Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permenent Național al PSD de luni.

Nici primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va participa la festivitățile de Ziua Națională. Primăria Capitalei a anunțat că ea se va afla într-o vizită oficială la Dublin, în perioada 28 noiembrie - 2 decembrie, unde va discuta teme care vizează mobilitatea urbană, sănătatea și asistența socială.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult