Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dăncilă ar fi anunțat, în ședința Comitetului Executiv al PSD, că nu va demisiona

Premierul Viorica Dăncilă a luat cuvântul în ședința Comitetului Executiv al PSD, precizând că nu va demisiona de la conducerea Guvernului.

Dragnea ar fi făcut apel la unitate şi ar fi spus că nu renunţă la demersurile pentru modificarea legilor justiţiei; Gabriela Firea i-ar fi reproşat modul în care conduce partidul; un nou CEx, posibil săptămâna viitoare - surse

Potrivit unor surse citate de News.ro, Viorica Dăncilă a luat cuvântul în ședința CEx, precizând că nu va pleca de la conducerea Executivului. 

Îainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, Dăncilă declara că îşi va prezenta mesajul în cadrul reuniunii. „Voi da mesajul meu în CEx. Aşa cum am spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a afirmat Dăncilă, preşedinte executiv al PSD, conform Agerpres.

Aceleași surse au mai precizat că liderul PSD Liviu Dragnea a luat primul cuvântul în şedinţă și ar fi făcut apel la unitate şi înţelegere. El le-ar mai fi spus membrilor Comitetului Executiv că nu renunţă la modificarea legilor justiţiei.

Citește și
Catalin Radulescu
Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa lui Negoiță: „Este un nimeni. Să spună câți procurori DNA mănâncă la el la hotel”

Sursa citată de agenția de presă a mai precizat că nu s-ar fi discutat încă despre scrisoarea iniţiată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, însă primarul Capitalei ar fi reluat atacurile din ultima vreme îndreptate către Liviu Dragnea şi i-ar fi reproşat modul discreţionar în care conduce PSD.

Liderii PSD decid, vineri, soarta lui Liviu Dragnea în fruntea partidului, în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Executiv al social-democraţilor, în care se discută scrisoarea asumată public de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Țuțuianu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult