Robert Negoiţă, întrebat dacă Liviu Dragnea a greşit: Da. Cu multe

21-09-2018 14:00


robert negoita

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă susţine că liderul PSD Liviu Dragnea a greşit, însă fără să spună ce anume exact îi reproşează acestuia.

Întrebat, înaintea Comitetului Executiv al PSD, dacă Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului, Negoiţă a spus că acest lucru ar trebui luat în calcul.

"Este un moment din care ar trebui să învăţăm cu toţii. Cred că s-au făcut multe greşeli şi trebuie să reflectăm cu atenţi şi cu responsabilitate cum putem să îmbunătăţim şi activitatea şi climatul din partid. Nu cred că este momentul de excluderi, nu, ci de reflecţie. Haideţi să nu plecăm învinşi toţi, ci cu toţii să plecăm câştigători pentru că e un moment din care avem de învăţa”, a declarat primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă.

Întrebat dacă Liviu Dragnea a făcut greşeli din poziţia sa de lider al PSD, Negoiţă a spus că da. Întrebat din nou de jurnalişti cu ce anume a greşit Dragnea, Negoiţă a spus doar „cu multe”.

"S-au făcut multe greşeli. (...) Sunt atâtea motive. Cred că în primul rând toate lucrurile astea ar trebui discutate în interior. Un partid nu înseamnă un om”, a continuat Negoiţă.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului, primarul Sectorului 3 a spus că această opţiune ar trebui luată în calcul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO