Băsescu: Dragnea - atât de nociv pentru România, până la sfârşitul anului va trebui să plece


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 21 Septembrie 2018 14:51
Categorie: Stiri Politice
traian basescu inquam

Traian Băsescu comentează din nou situaţia din PSD, spunând că, deja înfrânţi, puciştii, în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să îi asculte.

Băsescu afirmă că Liviu Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi din cea de preşedinte al PSD, dar "nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD".

Într-un mesaj postat vineri după-amiază pe Facebook intitulat "Soartă ingrată de pucist", fostul preşedinte Traian Băsescu spune că, deja înfrânţi, puciştii, în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să îi asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul.

Băsescu afirmă că Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi din cea de preşedinte al PSD, dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD.

"Ce-i drept, Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România şi atât de vulnerabil pentru PSD încât înainte de sfârşitul anului va trebui să părăsească şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi pe cea de preşedinte PSD. Dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD care n-au avut nici măcar minima inteligenţă să nominalizeze un înlocuitor credibil pentru Dragnea. Oricum, varianta Dăncilă nu a avut decât rolul de acoperire pentru aspiraţiile nemăsurate de mărire ale doamnei Firea care se vrea şi preşedinte PSD, şi candidat la preşedenţia României", afirmă Traian Băsescu.

"De altfel Gabriela, plină de ambiţii prezidenţiale, este un discipol al Voiculescului, puşcăriaş şi turnător de nădejde, Paul Stănescu, vicepremier, care umblă prin guvern cu vata în nas, un semidoct provenind din aceeaşi castă a baronilor prăfuiţi din provincial sudistă ca şi Dragnea, s-a supărat că nu este singurul administrator al sumelor uriaşe care se distribuie către administraţiile locale pe care le controlează mai mult Vâlcov decât el. Şi în sfârşit Ţuţu lui Tătuţu (Ţuţuianu) un submediocru frustrat că l-a schimbat Dragnea din funcţia de ministru al apărării, când el se credea cel puţin Napoleon. Dragnea va trebui să plece cât de curând, dar pe mâna unora mai deştepţi, mai puţin ipocriţi, mai puţin lichele", continuă fostul şef al statului.

Băsescu afirmă, de asemenea, că cei trei semnatari au avut mize personale legate de bani şi putere şi "în mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi şi urâţi la suflet ca şi Dragnea, iar de ţară nu le pasă".

"Oricum Firea, Stănescu şi Ţuţuianu au un mare merit: au lăsat opoziţiei şi presei un document politic semnat cu care PSD-ul poate fi atacat de dimineaţă până seara şi l-au şubrezit maxim pe Daddy", adaugă Traian Băsescu.

Sursa: StirilePROTV

Băsescu: ”Război şi vot în PSD! Dragnea, ajuns cadavru politic, câştigă, Firea pierde!”
VIDEO PROTVPLUS.RO