Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Le-am spus că am un portbagaj plin cu droguri”. Pățania unei femei care s-a dus la poliție să predea „un munte” de marijuana

O femeie a fost la locul potrivit la momentul potrivit când patru băieți de la o școală locală din California, SUA, au abordat-o cu o întrebare ciudată vineri, după școală.

„M-au întrebat dacă marijuana este ilegală. Le-am spus că da”, a spus Erica De La Rosa.

Băieții i-au arătat lui De La Rosa o cutie de carton plină cu marijuana pe care au găsit-o pe stradă, lângă o șosea. De LaRosa a spus că a sunat la 911.

„Mi-au spus că vor trece ore înainte ca un ofițer să vină la fața locului și m-a întrebat dacă pot să-l aduc la stație”, a declarat De LaRosa pentru 17 News.

De LaRosa a spus că a adus la sediul poliției din Bakersfield punga cu marijuana, pungi pentru cuptor, un dispozitiv de etanșare a pungilor, un cântar și o rolă plină cu etichete pe care scria „Atenție: deschiderea acestui pachet va provoca o fericire extremă”.

„Faptul că le-am spus că am un portbagaj plin cu droguri în mașină chiar în fața secției de poliție... De ce nu i-a preocupat asta? Nu știu."

Atunci nemulțumită De LaRosa a apelat la un post de televiziune. De LaRosa a spus că poliția chiar a pus-o să obțină informații de contact de la cei patru băieți care aveau 10 ani.

„Unul a fugit. Doi dintre copii mi-au dat numele și numerele de telefon, iar al treilea mi-a dat doar numele lui.”

„Când vine vorba de droguri și copii, trebuie luate în serios”, a spus De La Rosa.

La mai bine de 19 ore după ce punga cu droguri a fost găsită, De LaRosa a primit în sfârșit o vizita unui ofițer, dar i-a spus să arunce probele.

„Abia pe la 11 dimineața, sâmbătă dimineața, în sfârșit, un ofițer a apărut la ușa mea, a făcut poze cu tot ce se afla în cutie, a confiscat marijuana și apoi mi-a spus să arunc restul cutiei”, a spus ea.

Departamentul de poliție din Bakersfield nu a oferit comentarii cu privire la incident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult