Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Violenţele din Leeds: Cinci arestări şi un bărbat acuzat de incendiere şi tulburări violente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţia din Leeds a efectuat până acum cinci arestări şi a acuzat un alt bărbat, Iustin Dobre, de 37 de ani, de incendiere şi tulburări violente, într-o suburbie a oraşului, care a determinat consiliul să întreprindă ”o evaluare urgentă”. 

Poliţia din West Yorkshire s-a luptat cu ”incidentul grav de dezordine” din Harehills, în timp ce poliţiştii s-au confruntat cu un atac cu cărămizi şi sticle, de la o mulţime mare care s-a adunat în stradă joi seară.

Imaginile de pe reţelele de socializare au arătat vehicule, inclusiv un autobuz cu etaj, în flăcări, în timp ce alte videoclipuri au arătat o maşină de poliţie răsturnată pe şosea, cu luminile albastre clipind.

Iustin Dobre, de 37 de ani, din Clifton Mount, Harehills, a fost acuzat sâmbătă de incendiere şi tulburări violente. Celelalte cinci persoane arestate sub suspiciunea de tulburări violente rămân în custodia poliţiei.

Poliţia a spus că a fost chemată la faţa locului pentru că asistenţii sociali venişi să se ocupe de o problemă de protecţie a copilului au fost întâmpinaţi cu ”ostilitate”.

După ce vineri s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii de romi, Consiliul oraşului Leeds a fost de acord să întreprindă” o evaluare urgentă” a ”problemei de familie”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult