Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un balerin ucrainean s-a tatuat de trei ori cu fața lui Putin. Este printre cei mai buni dansatori din lume | FOTO

Ucraineanul Sergei Polunin, unul dintre cei mai buni balerini din lume, și-a tatuat de trei ori chipul lui Vladimir Putin pe corp.  

Sergei Polunin are trei tatuaje cu Vladmir Putin pe corp, unul pe piept și două pe umeri. Balerinul s-a lăudat cu tatuajele sale pe Instagram.

Postarea a adunat aproape 10.000 de aprecieri și aproape 3.000 de comentarii. 

Chiar dacă are cetățenie ucraineană, rusă și sârbă, Serghei Polunin „s-a considerat întotdeauna rus”.

Într-un mesaj publicat pe 20 noiembrie 2018, cu ocazia împlinirii a 29 de ani, Polunin a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care spune „Văd lumina când mă uit la el", referindu-se la liderul de la Kremlin.

Când s-a tatuat pe piept cu fața președintelui rus, balerinul a tarnsmis mesajul „Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”, scrie news.ro. 

Citește și
Prim solistul Teatrului ”Oleg Danovski”, acuzat că i-ar fi dat cu scaunul în cap unui balerin în pauza dintre spectacole
Prim solistul Teatrului ”Oleg Danovski”, acuzat că i-ar fi dat cu scaunul în cap unui balerin în pauza dintre spectacole

La doar 19 ani, Serghei Polunin a devenit cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet şi a fost numit „cel mai bun balerin al generaţiei sale”. La doar 21 de ani, acesta a anunțat că se retrage de la prestigioasa companie de balet din lume pentru a deveni dansator independent.

În prezent, Polunin deţine propria companie de producţie, Polunin Ink, prin intermediul căreia realizează show-uri în toată lumea, în colaborare cu mari artişti, printre ei şi românca Alina Cojocaru. Repertoriul lui Polunin include spectacole originale precum „Sacre” (coregraf Yuka Oishi), „Rasputin” (coregraf, Oishi, scor, Kirill Richter), „Little Red & The Wolf” (coregraf Ross Freddie Ray, scor: Richter), „Satori” (coregraf, Sergei Polunin, regia: Gabrielle del Vecchio) şi „Romeo şi Julieta” (coregraf Johan Kobborg).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult