Dansez pentru tine: Aylin Cadar ajuta un tanar dansator sa-si indeplineasca visul

Ultima actualizare: 13-09-2012 13:00

Plin de speranta, Ovidiu abia asteapta sa urce pe scena la "Dansez pentru tine", emisiunea care a schimbat vietile oamenilor. Tanarul a dansat alaturi de nume mari ale baletului mondial, insa a fost nevoit sa se intoarca in tara, la parinti.

Acum el vrea sa deschida o scoala de balet, iar Aylin Cadar lupta alaturi de el, ca sa-i implineasca visul, in a doisprezecea editie a showului "Dansez Pentru Tine".

Ovidiu Danci avea 9 ani cand a fost admis la scoala de coregrafie din Cluj, cu 10 pe linie.

La 14 ani a iesit pe locul 1 la Olimpiada Nationala de coregrafie, a dansat pe scenele operelor din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Apoi a primit o bursa la Academia de Balet din Munchen. A fost admis printre primii si viata i s-a schimbat complet.

Famila a facut eforturi financiare imense in toti acesti ani de studiu, cand a fost primit si la una dintre cele mai renumite companii de balet din lume: "Trocadero".

Dar, pentru ca la vremea aceea Romania nu facea parte din Uniunea Europeana, Ovidiu nu a primit viza de care avea nevoie sa calatoreasca prin toata lumea.

Asa ca s-a intors in Romania. A stat o perioada in Bucuresti, unde a jucat in serialul "Om bogat, om sarac" si a fost asistent coregraf in serialul "Un pas inainte", insa dorul de casa l-a readus pe meleagruile Bistritei. Acum mai are o singura dorinta: sa-si deschida o scoala profesionista de balet in orasul natal.

Pentru a-i impli visul, alaturi de el va dansa Aylin Cadar. Pe cei doi ii puteti vedea din 21 octombrie, cand la PRO TV incepe a 12-a editie a emisiunii "Dansez pentru tine".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO