Dansez pentru tine: Aylin Cadar ajuta un tanar dansator sa-si indeplineasca visul

×
Codul embed a fost copiat

Plin de speranta, Ovidiu abia asteapta sa urce pe scena la "Dansez pentru tine", emisiunea care a schimbat vietile oamenilor. Tanarul a dansat alaturi de nume mari ale baletului mondial, insa a fost nevoit sa se intoarca in tara, la parinti.

Acum el vrea sa deschida o scoala de balet, iar Aylin Cadar lupta alaturi de el, ca sa-i implineasca visul, in a doisprezecea editie a showului "Dansez Pentru Tine".

Ovidiu Danci avea 9 ani cand a fost admis la scoala de coregrafie din Cluj, cu 10 pe linie.

La 14 ani a iesit pe locul 1 la Olimpiada Nationala de coregrafie, a dansat pe scenele operelor din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Apoi a primit o bursa la Academia de Balet din Munchen. A fost admis printre primii si viata i s-a schimbat complet.

Citește și
Cornelia Condeescu si Alex (trupa Zero)
Cornelia vrea sa-si implineasca visul la "Dansez pentru tine". Afla care este drama vietii ei
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Famila a facut eforturi financiare imense in toti acesti ani de studiu, cand a fost primit si la una dintre cele mai renumite companii de balet din lume: "Trocadero".

Dar, pentru ca la vremea aceea Romania nu facea parte din Uniunea Europeana, Ovidiu nu a primit viza de care avea nevoie sa calatoreasca prin toata lumea.

Asa ca s-a intors in Romania. A stat o perioada in Bucuresti, unde a jucat in serialul "Om bogat, om sarac" si a fost asistent coregraf in serialul "Un pas inainte", insa dorul de casa l-a readus pe meleagruile Bistritei. Acum mai are o singura dorinta: sa-si deschida o scoala profesionista de balet in orasul natal.

Pentru a-i impli visul, alaturi de el va dansa Aylin Cadar. Pe cei doi ii puteti vedea din 21 octombrie, cand la PRO TV incepe a 12-a editie a emisiunii "Dansez pentru tine".
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
"Dansez pentru tine". Pepe este cel care o va ajuta pe Andreea Toma sa isi indeplineasca visul

La doar 15 ani, Andreea Toma a demonstrat ca este o dansatoare talentata. Problemele financiare au determinat-o insa sa intrerupa antrenamentele pentru o perioada, in ciuda eforturilor disperate ale parintilor, care muncesc din greu.

Cornelia vrea sa-si implineasca visul la
Cornelia vrea sa-si implineasca visul la "Dansez pentru tine". Afla care este drama vietii ei

Are 23 de ani, doua locuri de munca, dar si un master in derulare. Este vorba de Cornelia Condeescu, concurenta care spera ca pasiunea ei, dansul, o va ajuta sa-si implineasca visul: sa-si sprijine mama si bunicii.

Ionut spera sa-si indeplineasca visul la
Ionut spera sa-si indeplineasca visul la "Dansez pentru tine". Afla-i povestea incredibila

Numaram deja zilele pana cand vom auzi celebrul indemn "Muzica, maestre!" Iar vedetele care vor urca in ring, la "Dansez pentru tine", se pregatesc de zor. Vor sa-si ajute partenerii sa-si implineasca visul prin dans.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.