Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Țara care abia acum a anunțat primul deces cauzat de noul coronavirus

Cambodgia a înregistrat, joi, primul deces cauzat COVID-19 de la debutul pandemiei și până în prezent, în timp ce luptă împotriva unui nou focar local.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a infectat luna trecută, în timp ce lucra ca șofer pentru o companie chineză din coasta Sihanoukville și a murit joi în spitalul în care era internat, transmite usnews.com.

Cambodgia a înregistrat doar 1.163 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus de când a început pandemia, dar se luptă cu un nou focar local, sute de persoane infectându-se.

Potrivit Ministerului Sănătății, noul focar a apărut după ce un turist a ieșit din carantină și a mers într-un club de noapte. Acest lucru a provocat numeroase infecții, iar autoritățile au decis să închidă timp de două săptămâni școlile publice, cinematografele, barurile din Phnom Penh.

Țara și-a început campania de vaccinare în februarie cu 600.000 de doze de vaccin Sinopharm produs în China. De asemenea, a primit 324.000 de doze de vaccin AstraZeneca în această lună.

Citește și
Coronavirus SUA
Bilanţul morţilor din cauza Covid-19 în SUA depăşeşte bilanţul americanilor ucişi în al Doilea Război Mondial

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult