Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză uriașă pentru englezii care voiau să mănânce burgeri de la un food truck. Cine le-a servit mâncarea | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prinţul William al Marii Britanii le-a făcut o surpriză oamenilor care aşteptau să mănânce, el servind burgeri prietenoşi cu mediul înconjurător de la un food truck din sudul Londrei.  

Într-o înregistrare video publicată duminică, moştenitorul tronului britanic a servit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu,  relatează Reuters, citată de News.ro.

„Imediat”, a spus prinţul în timp ce servea burgerii clienţilor uimiţi. „Bună dimineaţa tuturor, bine preparaţi, gata de servire”.

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtăşeşte reţete, a fost de a creşte profilul şi activitatea celor trei câştigători anteriori ai premiului Earthshot.

„Aşadar, cutia din care veţi mânca este făcută de o companie numită Notpla şi nu este vorba de plastic, ci de un înveliş de alge marine”, le-a spus prinţul clienţilor de la furgoneta de burgeri.

Citește și
Burns Prigojin Putin
Șeful CIA crede că Putin se va răzbuna pe Prigojin. "Dacă aş fi în locul lui, nu mi-aş concedia degustătorul de mâncare"

„Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti şi, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe ceva numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult