Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stilul prințesei Kate, copiat la încoronarea Regelui, de Rose Hanbury. Cine este presupusa amantă a prințului William | FOTO

Presupusa amantă a prințului William, Rose Hanbury, a fost acuzată că a copiat look-ul lui Kate Middleton, soția lui William, cu ținuta purtată la încoronarea regelui Charles al III-lea.  

Tabloidele britanice au scris despre Rose Hanbury că a purtat o ținută foarte asemănătoare cu una pe care prințesa Kate a purtat-o în public, conform marca.com.

Hanbury și soțul ei, David Cholmondeley, au fost invitați sâmbătă la încoronarea regelui Charles al III-lea. Fiul lor, Oliver, a avut un rol important la ceremonie. El a fost unul din pajii monarhului, fiind văzut în timp ce ținea mantia acestuia în timp ce el intra în Westminster Abbey.

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Zvonurile legate despre presupusa relație amoroasă secretă dintre prințul William și Rose Hanbury au apărut în tabloidele britanice în aprilie 2019.

Rose Hanbury  este o prietenă apropiată a familiei regale britanice. În vârstă de 39 de ani, ea este marchiză de Cholmondeley și face parte din cercul de apropiați ai prinților de Wales.

Citește și
prințul Louis la încoronarea lui Charles
Prințul Louis a atras toate privirile la încoronarea bunicului său. Mezinul s-a măscărit în cele mai importante momente FOTO

Ea este căsătorită cu David Cholmondeley, mai bătrân ca ea cu 23 de ani. Cuplul are trei copii.

Fost model și documentarist pentru parlamentarul Michael Gove, Hanbury a participat la o mulțime de evenimente ale familiei regale, inclusiv la nunta din 2011 prințului William cu Kate și la înmormântarea prințului Philip din 2021.

Rose și soțul ei trăiesc la doar câțiva kilometri de Anmer Hall, la Houghton Hall, foarte aproape de reședința de vacanță a prinților de Wales.

Hanbury și William ar fi avut mai multe aventuri. Presa britanică scrie că atunci când prințesa Kate a aflat de infidelitatea prințului a tăiat toate legăturile cu Hanbury. Se spune că cele două erau prietene apropiate înainte de a se declanșa drama.

Zvonurile despre relația secretă a celor doi au apărut cam în aceeași perioadă în care Meghan Markle, Ducesă de Sussex, era însărcinată cu primul copil, Archie.

În documentarul „Harry & Meghan”, prințul Harry a vorbit despre felul în care el și fratele său au fost tratați în ziarele de scandal din Marea Britanie.  

„Familia regală a fost mai mult decât dispusă să mintă pentru a-mi proteja fratele... În schimb, nu a fost dispusă să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”, a acuzat Harry.

Harry nu a vorbit despre Rose Hanbury, dar fanii ducilor de Sussex au obsevat că, atunci când zvonurile despre relația secretă a lui William au ajuns în ziare, atacurile contra lui Meghan Markle s-au întețit.

Așa cum Markle a remarcat în cadrul documentarului, iea nu a fost „aruncată în gura lupilor”, ci mai degrabă a fost „hrană pentru aceștia”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult