Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mister total după ce o turistă a fost înghițită de o groapă uriașă, pe trotuar, și e de negăsit de 7 zile. Ipoteză năucitoare

O turistă este dată dispărută după ce a fost înghițită de o groapă uriașă de 26 de metri, în capitala Malaeziei, Kuala Lumpur. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care pământul s-a surpat în timp ce femeia mergea pe trotuar.

Vijaya Lakshmi Gali, o femeie indiană în vârstă de 48 de ani, a fost dată dispărută săptămâna trecută, pe 23 august, scrie Daily Mail.

Autoritățile au început atunci operațiuni ample pentru salvarea ei, însă după șapte zile de căutări, aceasta încă nu a fost găsită. Autoritățile au găsit doar pantofii femeii.

Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum turista merge pe trotuar și brusc dispare după ce pământul s-a surpat.

Citește și
crater sua
Momentul în care un crater format pe terenurile de fotbal dintr-un stat american „înghite” un stâlp de iluminat | VIDEO

Între timp, o a doua groapă uriașă a apărut la aproximativ 50 de metri de prima, ceea ce a stârnit temeri cu privire la siguranța zonei.

Poliția din Malaezia crede că turista a fost luată de un curent de apă subterană.

„Apa uzată este, de asemenea, foarte aspră, iar curentul are o viteză minimă de curgere de un metru pe secundă. Teoretic, ar fi putut călători până la 86,4 km în 24 de ore”, a precizat Datuk G Parameswaran, președintele Asociației pentru Siguranța Calității Apelor din Malaezia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult