Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură de amploare a forțelor ucrainene pe teritoriul Rusiei. Civilii au fost evacuați de urgență | VIDEO

Un incendiu de proporţii, care a provocat o detonare a unor obiecte explozive, s-a declanşat, sâmbătă, după un atac ucrainean cu dronă în regiunea rusă Voronej. Autoritățile locale au ordonat evacuare a locuitorilor.

Sistemele ruse de apărare antiaeriană "au detectat şi neutralizat o dronă", sâmbătă dimineaţa, devreme, a scris guvernatorul Aleksandr Gusev pe Telegram.

Chiar dacă "nicio persoană nu a fost rănită", căderea dronei a provocat un incendiu la sol "care s-a extins la obiecte explozive şi s-a produs o detonaţie", a informat guvernatorul, fără alte precizări în ceea ce priveşte natura acestor obiecte.

Din cauza incendiului, "s-a decis evacuarea locuitorilor din sat" spre localităţi vecine, potrivit aceleiaşi surse.

Potrivit canalelor ruse de Telegram, incendiul s-ar fi declanşat într-un depozit local de muniţii.

Citește și
rachete cu rază lungă de acțiune
Putin jubilează. Americanii au explicat de ce ezită să ofere Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune pentru a lovi Rusia

Rusia, care se confruntă de o lună cu o ofensivă ucraineană transfrontalieră de amploare în regiunea Kursk, anunţă aproape zilnic că a distrus drone ucrainene lansate asupra teritoriului său.

Kievul declară că întreprinde aceste lovituri ca răspuns la bombardamentele ruse sângeroase care îndoliază Ucraina de peste doi ani şi care vizează în special ţinte militare şi industriale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult