Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cunoscut actor de filme pentru adulți, arestat după ce a omorât o persoană în timpul unui ritual șamanic

Actorul spaniol pentru filme pentru adulţi Nacho Vidal a fost arestat miercuri sub acuzaţia de omor prin imprudenţă pentru o faptă petrecută în iulie 2019, când a oferit otravă de broască unei persoane care a murit în timpul acestui ritual şamanic.

 

Pe numele său real Ignacio Jordi González, actorul porno, cunoscut sub numele de scenă Nacho Vidal, a fost arestat într-o operaţiune a poliţiei în cadrul căreia au mai fost arestate ale două persoane.

Poliţia a demarat o anchetă, după decesul unei persoane în cadrul celebrării unui ritual mistic, desfăşurat în localitatea Enguera (Valencia, estul Spaniei) şi bazat pe inhalarea vaporilor produşi de veninul de broască din specia Bufo alvarius.

Bufo alvarius - cunoscut şi ca broscoiul deşertului Sonoma - este o specie care produce o toxină albă, lăptoasă, cu proprietăţi halucinogene.

Citește și
Maramures
O educatoare din Maramureș este bănuită că și-a ucis fiul de 9 ani, după care a vrut să se sinucidă

După 11 luni de cercetări, agenţii au putut constata un delict de omor prin imprudenţă, precum şi o infracţiune la adresa sănătăţii publice, presupus comis de cei care au organizat şi au condus acest ritual.

 

Ritual periculos pentru sănătate

 

S-a putut de asemenea constata că, deşi era vorba de o activitate în scopuri terapeutice sau medicale presupus inofensive, ritualul constitue un pericol pentru sănătate.

Prin reclama la o activitate medicală, erau atrase persoane aflate sub impactul sugestiei emoţionale, în stare de vulnerabilitate, sau care doreau să le fie vindecate diferite doleanţe sau dependenţe şi le erau oferite metode alternative la medicina tradiţională.

Persoanele arestate, doi bărbaţi printre care şi actorul Nacho Vidal, şi o femeie, toţi de naţionalitate spaniolă şi cu vârste cuprinse între 37 şi 50 de ani, vor fi puşi la dispoziţia justiţiei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult