Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cauza morții unei fete de 23 de ani în timpul concertului lui Taylor Swift din Brazilia. Ce spune poliția

Moartea unei tinere braziliene, care s-a simţit rău la concertul susţinut de solista americană Taylor Swift la Rio de Janeiro în urmă cu o lună, a fost cauzată de extenuare din cauza căldurii, a anunţat miercuri poliţia braziliană.  

Ana Clara Benevides, 23 de ani, a leşinat la 17 noiembrie pe stadionul Nilton Santos, în timp ce asista la primul dintre cele 6 spectacole pe care Taylor Swift le-a susţinut în Brazilia în cadrul Turneului The Eras.

Benevides a fost transportată la o staţie de prim ajutor din incinta stadionului şi ulterior a fost transferată la spitalul Salgado Filho unde a decedat.

Concertul s-a desfăşurat într-o zi caniculară. În raportul publicat miercuri de poliţie se precizează că Ana Clara Benevides a suferit de epuizare din cauza căldurii, lucru care a condus la o serie de probleme cardiovasculare şi respiratorii. Testele toxicologice nu au indicat prezenţa alcoolului sau a drogurilor în organismul ei.

După anunţul privind moartea tinerei care asista la concertul său, Taylor Swift a postat pe Instagram un mesaj în care susţinea că „are inima frântă" şi că se simte „devastată".

Citește și
1989 (Taylor's Version)
Melodia „1989 (Taylor's Version)” a lui Taylor Swift revine pe locul 1 şi egalează recordul lui Elvis Presley

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult