Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Arma americană care a eliminat 40 de soldați ruși dintr-un singur foc în Kursk. Cu ce se laudă trupele Kievului | VIDEO

Forțele ucrainene au lansat o rafală de bombe cu planare de fabricație americană pentru a elimina 40 de soldați ruși, Moscova suferind pierderi semnificative în timpul incursiunii din orașul rusesc Kursk.

Trupele Kievului au publicat o înregistrare video care pare să arate cum bombe americane GBU-39 de înaltă precizie sunt lansate asupra unei baze de pluton rusești din regiunea Kursk din Rusia.

„Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată explozii multiple și coloane groase de fum gri înălțându-se pe cerul unei baze de pluton a forțelor Moscovei”, notează jurnaliștii de la Newsweek.

Comandantul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, Nikolai Oleshchuk, a declarat că Ucraina a lovit pozițiile ruse din regiunea Kursk.

„Au fost lovite punctul de control al dronei, o unitate de război electronic, echipamente, arme și până la 40 de militari ruși”, a declarat Forțele Armate ale Ucrainei într-o declarație publicată pe Telegram.

Citește și
Peter Szijjarto
Budapesta acuză UE că se află în spatele blocajului livrărilor de petrol din Rusia: „Ordinul a fost trimis de la Bruxelles”

„Iată cum arată atacul aerian al Forțelor Aeriene cu bombe americane de înaltă precizie GBU-39 asupra unei baze de pluton din regiunea Kursk”.

Bombele planante sunt bombe standard cărora li s-au modificat aripile și sistemele de navigație, permițându-le să planeze spre o țintă. Unele bombe glide sunt proiectate astfel inițial, în timp ce altele primesc aceste îmbunătățiri după producție.

Aceste îmbunătățiri ale „planării” permit bombelor să se deplaseze mai departe și sunt mai precise decât bombele neghidate.

Rusia a bombardat regiunile de frontieră ucrainene cu lovituri după ce Kievul a lansat un atac-surpriză la 6 august, cu scopul de a împiedica capacitatea Moscovei de a ataca Ucraina. Potrivit armatei ucrainene, forțele Kievului controlează în prezent 93 de localități din regiunea Kursk.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult