Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescenți din Târgu Mureș reținuți după ce au bătut crunt un copil de 14 ani. Tinerii cereau copiilor taxă de protecție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alți doi adolescenți din Târgu Mureș au fost reținuți după ce la începutul lunii părinții unui copil de 14 ani s-au plâns la poliţie ca fiul lor a fost bătut crunt.

Potrivit datelor din anchetă grupul de tineri pretindea bani copiilor o așa-zisă taxă de protecție.

Polițiștii au în vedere în total 10 dosare penale. În ultimele zile au apărut alte imagini în care apar băieţi loviți cu pumnii și picioarele de către alți adolescenți, într-un mijloc de transport în comun. Iar într-un centru comercial un copil este înconjurat de mai mulți tineri și lovit crunt cu piciorul în față, chiar în timp ce acesta se afla la o masă. Pentru că actele de violență sunt extrem de dure iar tot mai mulți copii au prins curaj să vorbească deschis cu părinții lor şi să le spună că sunt terorizați dacă nu le oferă bani bătăuşilor, polițiștii s-au implicat într-o acțiune de amploare.

Astfel au mai fost depistaţi şi reţinuţi doi tineri. Unul de 18 ani care avea asupra lui și o armă albă iar un altul de numai 14 ani care ar fi făcut parte din grupul celor care l-au bătut pe copilul din centrul comercial. La nceputul lunii, alţi trei adolescenţi au fost arestaţi preventiv. Polițiștii rămân în alertă şi au în vizor mai multe cartiere din oraș pentru a-i depista pe toți suspecții. Pe de altă parte, recomandă părinților să afle de la copiii lor dacă nu cumva au fost victime în ultimele luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult