Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Uneltele bazate pe inteligența artificială care pot fi de folos creatorilor de conținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe internet există numeroase unelte bazate pe inteligența artificială, inclusiv în limba română. Multe sunt gratuite și pot fi de mare ajutor creatorilor de conținut.  

Am câteva recomandări foarte interesante astăzi către toți cei care vor să-și crească comunitatea de pe rețelele sociale, iar când spun asta mă refer atât la creatorii de conținut, cât și la cei care lucrează în marketing, publicitate, media.

Sunt tot felul de unelte bazate pe inteligența artificială care ne pot fi utile atunci când vorbim de conținut online. O parte din aceste aplicații au anumite funcții gratuite, restul sunt contracost. Sunt și anumite aplicații complet gratuite, dar pentru altele trebuie să plătiți un anumit cost, însă poate fi destul de mic, raportat la avantaje.

Informațiile complete pot fi obținte din video-ul atașat, iar lista acestor unelte bazate pe inteligența artificială este prezentată mai jos:

https://transkriptor.com/business/, https://otter.ai/, https://www.clipto.com, https://fathom.video/, https://www.descript.com/, https://www.swellai.com/, https://www.futurepedia.io/, https://www.getmunch.com/, https://www.synthesia.io/, https://unsplash.com/, https://pika.art/home, https://gemini.google.com/?hl=en, https://chatbotapp.ai/, https://www.d-id.com/

Citește și
apple vision pro ilikeit
Inteligența artificială vine pe căștile Vision Pro de la Apple. Ce înseamnă asta pentru utilizatori

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult