Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. 4 jocuri spectaculoase pentru weekend

Your browser doesn't support HTML5 video.

George Buhnici a pregătit o listă cu jocuri spectaculoase pentru telefoanele mobile.

Disc Drivin 2 este un joc de curse - doar că fără maşini. Autoturismele sunt înlocuite de discuri, care sunt puse în mişcare atunci când le atingeţi cu degetul - pe ecran. Trebuie să parcurgeţi circuitul cât mai repede şi cu cât mai puţine atingeri de disc. Vă puteţi întrece şi cu alţi internauţi. Şi, evident, cel mai rapid câştiga. O rundă durează câteva minute, iar jocul este gratuit pentru Android şi iOS.

Sonic Forces este cea mai nouă interpretare a simpaticului arici Sonic. Şi de această dată este vorba despre competiţie între jucători din întreaga lume. Bătăliile se duc aşadar numai în mediul online. Trebuie să ajungeţi primul la finish, iar pe traseu să evitaţi obstacolele - ca să nu vă încetinească. În timpul cursei puteţi aduna punctele care vă pot pune în avantaj. O rundă durează doar câteva minute, dar veţi avea parte de acţiune. Jocul este gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

Radiant Defense este un joc de apărare cu turnuri, super-arme şi cu o grafică interesantă, care arată şi mai bine pe dispozitivele cu ecran mai mare. Trebuie să vă apăraţi teritoriile de inamici cu aceste turnuri pe care le puteţi îmbunătăţi treptat cu arme mai puternice de-ndată ce începeţi să strângeţi bani în urma victoriilor. Aveţi nevoie de întăriri pentru că pe traseu vor apărea sute de duşmani. Jocul este gratuit pentru Android şi iOS.

AZ rockets este un joc de îndemânare destul de greu, dar captivant. Trebuie să distrugeţi literele de pe ecran cu triunghiurile care urmăresc doar linia albă. În clipa în care atingeţi ecranul, mică rachetă este lansată către ele. Ratarea nu este penalizată, dar fiecare rundă trebuie terminată într-un anumit interval de timp. Aveţi nevoie de răbdare, dar şi de viteză de reacţie. Jocul este gratuit pentru Android şi iOS. Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult