Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce este potrivită aplicația LingoKids pentru copii. Este o adevărată „școală digitală”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Avem o aplicație specială pentru copii, LingoKids - conține o mulțime de jocuri și exerciții care o să-i distreze pe cei mici.

LingoKids este recomandarea din această săptămână. Este o aplicație pentru copii de peste 4 ani, care vine cu o mulțime de jocuri educative interesante - așa că cei mici pot învăța și limba engleză, dar și un pic de matematică și gândire logică.

Lingo Kids este o colecție de jocuri pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani. Și, pentru că nu sunt reclame sau alte mesaje ciudate, cred că este și un mediu sigur de învățare și joacă. Pentru cei care plătesc abonamentul complet, sunt peste 1000 de exerciții din vreo 50 de domenii, inclusiv matematică ori engleză.

Pentru cei mici, e util că pot învăța litere, cifre, și, evident, să-și crească vocabularul. Alte exerciții cer logică ori creativitate.

Evident, ca orice joc - ar trebui să limitați accesul copiilor la dispozitiv și, chiar dacă aplicația este una educativă, cei mici nu ar trebui s-o folosească în exces. Aplicația este atât de intuitivă că puștii nu vor avea nevoie de ajutorul adulților ca s-o navigheze.

Citește și
gadget
Cum putem să vorbim zeci de limbi străine, fără să mai pierdem timp să le învățăm. Aplicația Heygen are A.I.

Defecte? Sunt. Pentru cei mai mulți, varianta gratuită este perfectă - dar, ca să deblocați tot conținutul trebuie să plătiți un abonament care costă cel puțin 15 dolari pe lună.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult