Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicații bancare care oferă reduceri în magazine. Discountul poate ajunge până la 30%

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe lângă conturi, carduri sau împrumuturi, multe bănci oferă acum și promoții sau reduceri în magazine. În alte situații, puteți primi chiar și bani înapoi după plata cumpărăturilor cu cardul. Opțiunea se numește cashback.

Acest episod este sponsorizat de Raiffeisen Smart Market.

Puteți avea acces la astfel de beneficii de regula cu ajutorul unor aplicații oferite de bănci.

O astfel de aplicație a prezentat Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienți Persoane Fizice, Raiffeisen Bank, la emisiunea iBani. În acest caz, clienții pot primi puncte de loialitate pentru produse bancare, reducerile la cumpărături pot ajunge la 30% și până la 10% cashback în cazul campaniilor de tranzacționare cu cardul de debit. 

Cătălin Munteanu: “Aplicația combină toate tipurile de recompense pe care clienții le pot dori. (...) Cele mai importante și cele mai accesate de clienții noștri până acum sunt discounturile. Avem comercianții care sunt clienții sau partenerii noștri, parte din această platformă, care oferă diverse reduceri pentru diverse produse. Clientul poate trece prin pagina principală a aplicației unde sunt listate aceste oferte.

Cashback este al doilea tip de recompensă, foarte apreciat de clienții noștri, strict legat de utilizarea cardului.

Cel mai relevant, din punctul meu de vedere, e faptul că încercăm să identificăm comportamentul și nevoile de consum ale clienților noștri și încercăm pe măsură ce învățăm acest comportament, cu instrumente de inteligență artificială, să venim cu oferte care să răspundă cu adevărat nevoii lor.”

Puteți vedea în video cum arată aplicația și ce beneficii oferă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult