Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a pariat 10.000 de dolari pe meciul România - Ucraina. A rămas uimit când a văzut rezultatul

Meciul dintre România și Ucraina din grupele EURO 2024 a avut o miză uriașă pentru microbiști.

Deși înaintea meciului de la Munchen era văzută ca favorită, selecționata Ucrainei a fost zdrobită de România, pe Allianz Arena, scor 0-3, în prima etapă din Grupa E a EURO 2024.

Tocmai din acest motiv, mulți au fost siguri pe triumful Ucrainei în fața României. De exemplu, fostul fotbalist ucrainean Serghei Tretyak, retras în 2019, a recunoscut că a pierdut 10.000 de dolari pe meciul de pe Allianz Arena.

„Am pierdut 10.000 de dolari. Dar acesta nu este însă cel mai mare pariu al meu și nici cel mai mic. Eu joc pe termen lung, o să câștig partea mea la Campionatul European”, le-a declarat Serghei Tretyak jurnaliștilor de la UA Football.

„Toată lumea spera la victorie”

„Este mai mult păcat decât rușine și depresie, pentru că toată lumea spera la un rezultat pozitiv și la trei puncte în primul meci cu România. Dar ne este ușor să vorbim de pe canapele și să criticăm echipa națională pentru prestația din primul tur. Eu cred că totul va fi bine și pariez pe calificarea din grupă”, a adăugat el.

Citește și
Portugalia - Cehia
Portugalia - Cehia 2-1, în Grupa F de la EURO 2024. Portugalia câștigă cu un gol în prelungiri

Dacă Ucraina câștiga meciul România, fostul fotbalist ar fi câștigat alte 10.000 de euro pe lângă miza recuperată.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, România va întâlni Belgia la Koln.

Toate partidele de la EURO 2024 vor fi transmise în direct pe PRO TV și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult