Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Dă-i drumul! Băăă, îl omori!” Doi polițiști s-au bătut cu rudele unui șofer fugar, care încercau să îl apere

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a lăsat cu urlete și îmbrânceli într-o comună din Mehedinți! Doi agenți au pornit în urmărirea unui bărbat, pe care îl opriseră în trafic, după ce primiseră informații că s-ar fi urcat băut la volan.

Șoferul însă, a accelerat. După câteva minute a coborât din mașină și a sărit gardul în curtea unei case. Acolo s-au adunat și rudele lui și a început bătaia. Un individ care a încercat să îl apere pe fugar a fost încătușat.

Femeie: „A tras cu pistolul în el!...Stai mami! Băăă, dă-i drumul băăă! Dă-i drumul! Băăă, îl omori! Mamă, ce i-ați făcut, mă? Ce-ai făcut?”

Reținut: „Eu n-am făcut nimic!”

Polițist: „Ți-am spus să fii cuminte!"

Bărbatul care a sărit să-l apere pe șoferul fugar a fost imobilizat, în timp ce rudele lui au încercat să-i intimideze pe cei doi agenți. O tânără a căzut și ea în șirul de îmbrânceli, iar evenimentele care se succed par suprarealiste. Înainte să atingă pământul, mai are timp să-l lovească pe unul dintre agenţi cu piciorul, în timp ce filmează cu telefonul.

Femeie: „Cheamă salvarea la fată! Cheamă salvarea! Cheamă salvarea!”

Dan Saltelechi, vicepreședinte Sindicatul Europol: „În stradă a ieșit un prieten de-al acestuia care a început să amenințe polițiștii, lovind pe unul dintre ei. Mai mult, persoana care era urmărită și despre care colegii noștri aveau date că ar fi condus sub influența alcoolului a ieșit din curtea locuinței cu o lopată, amenințând pe una dintre colegele noastre că o va omorî."

La un moment dat, femeia care strigă la polițiști face apel la o presupusă legătură de rudenie între un agent și cel pus la pământ.

Femeie: „Bă, e sânge din sângele tău!"

În tot acest timp, șoferul de la care a pornit bătaia a reușit să se facă iar nevăzut. Poliţiştii nu au reușit să pună mâna pe el și, astfel, nu a fost testat pentru consum de alcool. În prezent sunt cercetaţi de superiori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult