Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Imagini virale pe TikTok. Ce vârstă ar avea bărbatul din imagine

Imagini cu un bărbat din Thailanda, care ar avea vârsta de 109 ani, îmbrăcat într-un halat portocaliu, au devenit virale pe rețelele de socializare. Au apărut chiar și conturi false și fake news despre bărbat, scrie Insider.com.

Bărbatul apare într-un salon de spital, stând pe pat și interacționând cu rudele sale.

Contul original care a postat filmările aparține unei femei, Auyary, care a adunat un milion de urmăritori. În octombrie 2021, ea a început să încarce clipuri cu bărbatul și acum postează aproape exclusiv videori cu el.

Mulți utilizatori care au lăsat comentarii la postări s-au referit la bărbat ca fiind un călugăr. Din fotografiile de pe Instagram, se pare că există statui budiste în salonul lui de spital, iar unele dintre legendele și fotografiile de pe Instagram fac referire la călugări care îl îngrijesc, deși nu este clar dacă bărbatul este călugăr sau dacă statuile aparțin spitalului, potrivit Insider.

Proprietarul contului de TikTok are și un profil pe Instagram, unde postează poze cu bărbatul, despre care spune că se numește Luang Pho Yai. În descrierea contului de TikTok, scrisă în thailandeză, ea a spus că plănuia să-l verifice la spitalul Dan Khun Thot din vestul Thailandei.

Filmările au început să fie repostate mai mai multe conturi de socializare, iar unii scriu că persoana respectivă ar avea 163 de ani sau că ar fi o femeie de 399 de ani. Potrivit Guinness World Records, cea mai în vârstă persoană în viață este Kane Tanake, o femeie de 119 ani din Japonia. Guinness menționează cea mai în vârstă persoană care a trăit vreodată avea 122 de ani când a murit în 1997. Afirmațiile că bărbatul din videoclip are 163 de ani l-ar face cea mai în vârstă persoană din istorie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult