Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ băut a căzut cu trotineta la Piatra-Neamț și s-a ales cu dosar penal. Cât alcool ingerase

Un bărbat din Piatra-Neamț care a căzut cu trotineta și s-a rănit are acum dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că era și băut.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Piatra-Neamţ care s-a rănit după ce a căzut de pe trotineta electrică, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, transmite Agerpres.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, iar victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că în timp ce un bărbat, de 41 ani, din Piatra-Neamţ, se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Ştefan cel Mare, s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil, rezultând rănirea acestuia. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Citește și
trotineta
Un bărbat din Maramureș a fost reținut după ce a accidentat un pieton cu trotineta electrică şi a plecat de la locul faptei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult