Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un american din Cluj și luptătorii SAS care voiau să-l prindă au căzut printr-un acoperiș. Bărbatul își sechestrase soția

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal, țipete și circ pe strada Senină din Cluj. Protagonist, un cetățean american bănuit că și-a sechestrat soția. Femeia a reușit să scape, iar vecinii au sunat la 112.  

Trupele speciale au venit la fața locului pentru a negocia cu individul, însă fără succes.

Acesta s-a urcat pe casă, cu o...lingură în mână. Apoi, totul s-a transformat într-o scenă de film.

Locuitorii de pe strada Senină din Cluj au avut o dimineață ...agitată. Vecinul lor, un cetățean american în vârsta de 30 de ani, care locuiește de mai multă vreme în România, a avut un conflict cu soția cu trei ani mai tânără.

Potrivit polițiștilor, individul ar fi sechestrat-o pe femeie și a devenit violent. Terorizată, aceasta a strigat după ajutor, iar martorii au sunat la 112.

La sosirea trupelor speciale, individul s-a refugiat pe acoperiș, cu o lingură în mână, dar și cu un borcan din care...mânca.

De aici încolo, intervenția a luat o turnură comică. După ce luptătorii din trupele speciale au urcat pe casă după el, scandalagiul îmbrăcat într-un halat mov a fugit pe partea cealaltă a acoperișului, chiar pe margine, de unde a încercat să sară.

S-a răzgândit însă și, într-un echilibru precar, a început să...mănânce din borcan. De el s-a apropiat un luptător de la trupele speciale. Dar, până să-l prindă, acoperișul a cedat și cei doi au căzut în pod.

Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmii i-au recuperat pe cei doi din pod. Nimeni nu a fost rănit grav. Vecinii de pe strada Senină au povestit că cetățeanul american a mai făcut scandal și a vandalizat mai multe mașini.

Soția agresorului a primit îngrijiri medicale la spital și a plecat acasa.

Bărbatul a fost internat și va fi supus unei expertize psihiatrice.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult