Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Robert Pattinson și Suki Waterhouse vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit la un festival | GALERIE FOTO

Suki Waterhouse, în vârstă de 31 de ani, este iubita lui Robert Pattinson din 2018. Ea a stârnit pentru prima dată zvonuri despre sarcină la începutul acestei luni, iar, duminică, în timpul unui festival a confirmat sarcina, scrie Daily Mail.  

Ea a făcut un gest către burtica sa și a făcut o glumă la Festivalul Corona Capital din Mexico City, duminică.

„M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi pentru a vă distrage atenția de la altceva”, a spus cântăreața, în timp ce își împingea înapoi jacheta roz pufoasă pentru a face un gest spre stomacul ei.

Cu toate acestea, după ce aplauzele puternice ale mulțimii au început să se stingă, ea a glumit: „Nu sunt sigură că funcționează”.

Citește și
Batman, Robert Pattinson
Star de la Hollywood, infectat cu coronavirus. Filmările pentru ”The Batman” au fost suspendate

Suki Waterhouse și-a afișat sarcina purtând o rochie mulată, de culoare mov deschis, care conținea un tiv strălucitor, auriu, în partea de jos. Ea a asortat ținuta cu cizme aurii strălucitoare, până la genunchi.

Vedeta de origine britanică a stârnit pentru prima dată speculații privind sarcina alături de iubitul său de lungă durată, Robert, în timpul unei drumeții la începutul acestei luni. De la această excursie, ea a fost văzută în mai multe excursii în care și-a arătat burtica goală, alimentând zvonurile potrivit cărora ar aștepta primul ei copil cu actorul.

La începutul acestui an, în februarie, actrița a vorbit despre relația ei cu Robert Pattinson și a explicat încearcă să nu petreacă prea mult timp.

„Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani. Sunt întotdeauna incredibil de încântată când văd numele lui apărând [pe telefon] sau chiar un mesaj, și cred că și el simte același lucru pentru mine. Mereu avem atât de multe de spus, iar eu îl găsesc amuzant”.

Confirmarea sarcinii vine la scurt timp după ce Waterhouse a anunțat că nu va participa la Laneway Festival, stabilit pentru începutul anului 2024. Într-o declarație oficială, festivalul a explicat că artista nu vine la eveniment „din motive personale”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult