Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul din Crevedia a susținut că nu a știut de activitatea ilegală a stației GPL, dar un mesaj pe Facebook îl contrazice

După ce a afirmat în fața jurnaliștilor că nu a știut de activitatea ilegală a stației GPL și că a ”văzut că ușa este închisă și nu mai circulă nimeni”, primarul din Crevedia Florin Petre este contrazis de un mesaj postat pe Facebook.

Este vorba despre un mesaj postat pe rețeaua de socializare în 27 august de către Primăria comunei Crevedia, în care el, primarul Florin Petre, este citat cu un mesaj în care spunea că ”nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”:

”Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo” - se arată în mesajul primăriei Crevedia din 27 august, care, ulterior, a fost șters.

 

Citește și
crevedia
Trei persoane au fost audiate după explozia din Crevedia. Compania care deține stația GPL a promis ajutoare pentru sinistrați

Marți, 29 august, la insistențele jurnaliștilor care i-au spus că nu avea cum să nu treacă pe acolo, de când a devenit primar, de 3 ani, primarul Florin Petre a declarat: „Da, am trecut pe acolo, poate de două ori pe săptămână. Nu am văzut nimic, poarta închisă și atât”.

După tragedie au început să iasă la iveală și afacerile, posibil necurate, ale primarului din Crevedia. Echipa Știrilor PRO TV a intrat în posesia unor documente care arată că familia primarului și-a construit, chiar la intrarea în localitate, un adevărat lanț de afaceri: o clădire în care vrea să deschidă mai multe magazine, o spălătorie auto, o băcănie și un aprozar. Toate foarte aproape de o altă stație GPL, deși legea interzice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult