Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul acuzat de act sexual cu o minoră, trimis în judecată. Cum se apără edilul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul din comună Șotrile, judeţul Prahova, acuzat de act sexual cu o minoră, pornografie infantilă şi şantaj, a fost trimis în judecată.

Procurorii au înaintat dosarul instanţei la mai puţin de 3 săptămâni după ce au descins în biroul şi în locuinţa edilului, în căutare de probe, semn că cercetarea începuse cu mult înainte ca scandalul să devină public.

Anchetatorii DIICOT susţin că primarul Bogdan Davidescu, în vârstă de 47 de ani, ar fi trăit o poveste amoroasă cu o fată de 14 ani. Şi ar fi trecut la relaţii intime din momantul în care ea a împlinit 16 ani.

Edilul a filmat-o pe iubita să minoră în ipostaze indecente, iar când adolescenta a vrut să se despartă de el, a ameninţat-o că va face publice imaginile, spun procurorii.

Fata, care acum este majoră, e nepoata unui fost primar care susţine că l-a ajutat pe Davidescu să-şi construiască o carieră în administraţia publică. Davidescu spune că întreg scandalul a fost declanşat din dorinţa de răzbunare, fără a da însă mai multe detalii.

Citește și
sosea apuseni
Un primar a modernizat 37 km de drum în Apuseni. Câţi turişti vin acum în satul său

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult