Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică în Iași. Zeci de pompieri au intervenit, oamenii au fost avertizați prin RO-ALERT

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a instalat panică marți, pe o stradă din centrul Iașiului. Flăcări amenințătoare au cuprins un depozit de textile și s-au extins sub ochii martorilor.

 

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică, iar pagubele materiale sunt însemnate. 

Deocamdată nu se știe cauza incendiului, însă autoritățile au început o anchetă.

Alarma a fost dată imediat ce s-a simțit miros puternic de fum. În scurt timp, zona din centrul orașului, în care sunt mult case, a fost împânzită de pompieri.

Flacările care au înghițit inițial depozitul de textile s-au extins la acoperișul unei locuințe din apropiere și la o anexă.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iași: ”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a fost solicitat să intervină în municipiul Iași pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale textile, o casă bătrânească și o anexă din proximitate. Se intervine cu 55 de pompieri, 3 autospeciale de stingere, 4 autocisterne, platforma de salvare de la înălțime echipaj de prim ajutor și autospeciala de transport victime multiple”.

Citește și
Și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis, pentru că părinții nu-l lăsau să se iubească cu o tânără romă
Și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis, pentru că părinții nu-l lăsau să se iubească cu o tânără romă

 

Focul, stins după aproape patru ore

 

Gabriel Harabagiu, viceprimar: ”Primăria a pus la dispoziția salvatorilor șase cisterne cu apă, care au fost în permanență încărcate. Vecinii spun că în acest loc am mai avut un incendiu acum 20 de ani”.

Din cauza degajării mari de fum, oamenii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT să evite zona și să închidă ferestrele. O femeie a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

După aproape patru ore, militarii au reușit să stingă focul, care a mistuit totul pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați. 

Depozitul aparține unei societăți care produce șosete și funcționează de mai bine de 25 de ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult