Și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis, pentru că părinții nu-l lăsau să se iubească cu o tânără romă

Ultima actualizare: 25-05-2020 13:54
Și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis, pentru că părinții nu-l lăsau să se iubească cu o tânără romă
Vremea Nouă

Un bărbat din Vaslui și-a dat foc la casă, după care s-a spânzurat în apropierea locuinței în flăcări, supărat că părinții săi nu îl lăsau să se iubească cu o tânără de etnie romă.

 

Așa a considerat bărbatul în vârstă de 38 de ani din localitatea vasluiană Chitoc să-și pedepsească părinții care nu voiau să o accepte pe iubita romă, din altă comună, scrie Vremea Nouă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică a dat foc casei în care locuiau și părinții săi, dar care nu se aflau atunci acasă, după care s-a spânzurat.

“Le-a spus de acum o săptămână că înainte să se omoare va da foc la tot ce a investit din banii lui. Era necăjit pentru că părinții lui nu-l lăsau să se iubească cu o fată din Fundu Văii. Ea era de etnie romă, iar părinții lui i-au spus că nu are ce căuta în casa lor. Tot satul plânge acum după Valică, pentru că era tânăr, avea toată viața în față. Toată lumea îl îndrăgea pentru că era un băiat foarte muncitor și respectuos”, a declarat o cunoștință a bărbatului.

Trupul bãrbatului a fost găsit de pompieri, imediat după stingerea incendiului, în pădure, la 100 de metri distanță de casă.

Incendiul a fost atât de puternic încât locuința a fost distrusă în totalitate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO