Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină de poliție din Iași, în care se aflau doi agenți, a fost lovită de un alt autoturism și s-a rostogolit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Misiune încheiată la spital pentru doi polițiști din judeţul Iaşi! Agenții au fost răniţi după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism, condus de o femeie, și s-a rostogolit de câteva ori pe șosea.  

Chiar şoferiţa a fost cea care le-a acordat apoi primul ajutor.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din comună Ion Neculce. Şoferiţa în vârstă de 46 de ani a vrut să facă stânga pe un drum secundar și nu ar fi acordat prioritate echipajului de poliţie. În urma impactului, autospeciala s-a rostogolit de câteva ori și a ieşit de pe drum.

Șoferița implicată în accident: „Nu i-am văzut când au apărut”

Reporter: Când ați coborât în ce stare erau?

Șoferiță: ”Nu știu să vă spun, eram și eu în şoc traumatic”.

Reporter: Aveau luminile și sunetul pornite?

Șoferiță: ”Nu știu să vă spun.”

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Din verificările efectuate la fața locului a rezultat că între un autoturism și o autospecială de poliţie care avea semnale luminoase în funcțiune a avut loc o coliziune”.

În mașina de poliţie se aflau doi agenţi, de 27, respectiv 29 de ani, care mergeau să verifice o sesizare făcută în urma unui apel la 112. Amândoi au ajuns la spital.

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași: „La locul intervenției au fost evaluate medical 3 victime, 2 au fost transportate la spital, iar o victimă a refuzat transportul”.

Poliţistul aflat la volan a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar este conştient. Colegul său nu purta centura de siguranţă și a suferit mai multe traumatisme, spun medicii.

Şoferiţa a scăpat teafără. Ea a fost testată şi nu consumase alcool. Acum, este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult