Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O icoană cu Maica Domnului a rămas intactă, după un incendiu care a distrus o vilă cu trei apartamente din Neamţ

O vilă cu trei apartamente din comuna Borca a fost distrusă de un incendiu care a izbucnit din cauza unui coş de fum, a informat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Până la sosirea pompierilor, persoanele din interiorul imobilului s-au autoevacuat.

"Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, izolaţia exterioară pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi şi s-au deteriorat obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice şi tâmplăria din PVC aferentă ferestrelor de la etaj", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Pompierii au evacuat din interiorul construcţiei patru butelii.

Un bărbat în vârstă de 45 ani a fost asistat medical de echipajul SMURD, după ce a suferit arsuri uşoare la nivelul mâinilor.

Citește și
pictura copii
Sute de copii din Arad învață să picteze icoane pe sticlă, în „Săptămâna Altfel”. Ce se spune dacă icoana se sparge

De asemenea, un bărbat în vârstă de 74 ani, o minoră de 15 ani şi o femeie în vârstă de 74 ani au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale de la SMURD.

Niciuna dintre acestea nu a fost transportată la spital.

După stingerea incendiului, pompierii au găsit în interiorul casei, printre lucrurile distruse de flăcări, o icoană care a rămas neatinsă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult