Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 13 ani a fost înjunghiată de un tânăr de 20 de ani, în Giurgiu. Minora a ajuns la spital

O fată de 13 ani din judeţul Giurgiu a fost înjunghiată, joi, de către un tânăr cu șapte ani mai mare, fiind transportată la spital.  

UPDATE:

Fata de 13 ani, care a ajuns la spital după ce ar fi fost înjunghiată, joi, de un tânăr de 20 de ani, prezenta peste 20 de plăgi tăiate şi a fost transferată ulterior la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Capitală, au informat reprezentanţii Spitalului Judeţean Giurgiu. „Pacienta de 13 ani - agresiune fizică din relatările ei, cu multiple plăgi tăiate (peste 20): scalp, cervical posterior şi bilateral, faciale, torace posterior, membre superioare bilateral şi genunchi stâng. S-a practicat sutura hemostatică în sala de operaţii pentru o parte dintre ele, ulterior transferată către Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu', conştientă, cooperantă, stabilă hemodinamic şi respirator'', au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Giurgiu, conform Agerpres.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Cei doi ar fi fost iubiți și obișnuiau să se întâlnească în casa bunicii fetei, locul unde a avut loc și incidentul. Tânărul ar fi agresat-o pe fată pe fondul geloziei, au transmis surse pentru Știrile ProTV.

Citește și
Individul din Chiajna, arestat după sechestrarea fostei iubite, este un IT-ist „vesel și inteligent”
Individul din Chiajna, arestat după sechestrarea fostei iubite, este un IT-ist „vesel și inteligent”

„La data de 11 aprilie a.c., ora 13.16, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Frăteşti, o minoră, de 13 ani, ar fi fost înjunghiată de către un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Bucureşti”, a transmis, joi, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că fata a fost transportată la spital.

Tânărul a fost depistat de către poliţişti, la scurt timp de la producerea evenimentului şi se află în custodia Poliţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult