Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul capturării tonei de droguri din barcă. De ce era pusă cocaina în veste de salvare

Your browser doesn't support HTML5 video.

DIICOT şi Poliţia de Frontieră au dat publicităţii imagini cu momentul capturării tonei de cocaină într-o ambarcaţiune naufragiată pe Dunăre.

Operaţiunea a avut loc pe 23 martie, dar imaginile cu momentul în care barca e trasă la mal, iar oamenii legii scot din ea drogurile, au fost prezentate abia acum.

Potrivit informaţiilor obţinute de corespondentul ProTV Ramona Păuleanu, cocaina găsită într-o barcă cu fund dublu avea puritate 90% - ceea ce înseamnă că ea urma să fie combinată cu alte substanţe, fiind letală în această stare. 

VEZI IMAGINI CU CAPTURA ÎN GALERIA FOTO

Un detaliu extrem de interesant este acela că drogurile erau înfăşurate în veste de salvare.  Se pare că traficanţii le pescuiau din apă, unde erau aruncate de pe un alt vas.

Descoperirea a fost făcută după ce un localnic din judeţul Tulcea a sunat la poliţie pentru a anunţa că a văzut o barcă răsturnată în mare. Când au ajuns acolo, oamenii legii au văzut pachete plutind - câteva mai pot fi observate şi în video. Au găsit, în total, peste o tonă de cocaină, constituind cea mai mare captură din istoria DIICOT. Anchetatorii spun că valoarea ei de piaţă ar fi putut ajunge la 300 de milioane de euro.  

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult