Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George Copos și Ioan Neculaie, lăsați fără permis pe șoselele din Brașov

George Copos a rămas fără permis, pe șoselele din Brașov. O dată cu el, polițiștii brașoveni l-au lăsat pieton și pe Ioan Neculaie.

George Copos, fostul patron al FC Rapid, cu afaceri în turism, a fost oprit vineri de polițiști, care i-au reținut permisul de conducere.

La aceeași acțiune de rutină a fost tras pe dreapta și Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, în cazul căruia a fost luată tot măsura reținerii permisului de conducere, arată surse din poliție, citate de publicația NewsBV. La acest moment, nu sunt însă detalii despre motivul suspendării dreptului de a conduce și nici asupra sancțiunilor conexe.

Scopul declarat al acțiunii polițiștilor este îmbunătățirea siguranței rutiere, întrucât viteza excesivă este unul dintre principalii factori de risc în accidentele rutiere. Controalele de viteză efectuate de poliția rutieră îi descurajează pe șoferi să conducă cu viteză mare, ceea ce poate ajuta la reducerea numărului de accidente și a gravității lor, transmite Poliția Română.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult