Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul principe Nicolae a anunțat nașterea fiicei sale. Cum o cheamă

Fostul principe Nicolae a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Maria-Alexandra, care s-a născut sâmbătă la București.

„Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a anunțat fostul principe prin intermediul unei declarații oficiale publicate pe Facebook.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a adăugat Nicolae.

De asemenea, declarația a fost publicată alături de un mesaj de comemorare al Regelui Mihai.

„Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavril”, a transmis fostul principe.

Citește și
Fostul principe Nicolae
Interviu EXCLUSIV cu fostul principe Nicolae despre relaţia cu ultimul rege al României

Fostul principe Nicolae mai are o fiică, Iris Anna, în vârstă de patru ani  

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță, Iris Anna, în vârstă de patru ani, pe care Nicolae a recunoscut-o abia în 2019.

Iris Anna s-a născut în urma relației Principelui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, relație care a provocat dispute în Familia Regală a României.

La 1 august 2015, Regele Mihai al României i-a retras lui Nicolae titlul de Principe al României și calificativul de Alteță Regală și l-a exclus din Linia de Sucesiune la Coroana României. Până atunci, Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune dinastică.

Anul trecut, fostul principe Nicolae a anunțat pe Facebook că un test de paternitate cerut chiar de el a demonstrat că este tatăl fetiței Iris Anna.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

Fostul Principe Nicolae, care a rămas cu numele primit la naștere, Nicholas Medforth-Mills, este fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills.

În septembrie 2018, nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder, o tânără absolventă de ASE, cu master în Relații Internaționale și Integrare Europeană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult