Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul premier Tudose, salvat de gestul unui coleg de partid. Starea lui după infarct

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul premier Mihai Tudose a ajuns de urgenţă la spital. Era la masă cu mai mulţi colegi din partidul Pro România când i s-a făcut rău.

Mihai Tudose a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu Bucureşti, după ce a suferit un infarct miocardic acut. El a fost supus de urgenţă unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi.

După ce a ieşit din operaţie, deputatul a anunţat pe pagina lui de Facebook, că are o stare bună, iar peste două zile va fi externat.

Fostul premier Victor Ponta povesteşte că era lângă Mihai Tudose în momentul în care acestuia i s-a făcut rău. "Eram la masă mai mulţi colegi cu Mihai Tudose, s-a simţit rău, au venit şi SMURD şi ambulanta. Înţeleg că Mihai e bine, familia lui să treacă uşor peste moment", spune Ponta.

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătăţii care este şi absolvent de medicină, specialitatea Stomatologie, i-a făcut masaj cardiac lui Tudose. Potrivit acestuia fostul premier avea toate semnele unui infarct - durere în piept şi transpiraţie puternică. Imediat după o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la institutul inimii .

Citește și
mihai tudose, infarct, mesaj, spital, nicolae banicioiu
Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct. Starea în care se află fostul premier

 

"Vestea bună e că a ieşit din episodul acut, e în rezervă, în afara oricărui pericol", spune Bănicioiu.

Deputatul Mihai Tudose are 52 de ani. Acesta a condus guvernul României în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În urma neînţelegerilor cu Liviu Dragnea, un an mai târziu Mihai Tudose a demisionat din rândul social democraţilor și s-a înscris în Pro România.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult