Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct. Starea în care se află fostul premier

Ultima actualizare: 26-03-2019 19:16

Situaţie delicată pentru fostul premier, Mihai Tudose. Acesta a ajuns de urgenţă la spital. Era la masă cu mai mulţi colegi din partidul Pro România când i s-a făcut rău.

Primul care i-a sărit în ajutor a fost Nicolae Bănicioiu, de profesie medic, după care cei din jur au chemat salvarea. Ulterior, Ministrul Sănătăţii a confirmat că Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic extins şi a ajuns direct în sala de operaţii.

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!" a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Fostul premier Victor Ponta povesteşte că era lângă Mihai Tudose în momentul în care acestuia i s-a făcut rău.

Victor Ponta, preşedintele Pro România: "Eram la masă mai mulţi colegi, cu Mihai Tudose, s-a simţit rău, au venit şi smurd şi ambulanta. Înţeleg că Mihai e bine, famlia lui să treacă uşor peste moment."

Nicolae Bănicioiu i-a făcut masaj cardiac lui Tudose. Potrivit acestuia fostul premier avea toate semnele unui infarct - durere în piept şi transpiraţie puternică. Imediat după o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la  Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C.C. Iliescu".

Nicolae Bănicioiu, deputat neafiliat: "Vestea bună e că a ieşit din episodul acut, e în rezervă, în afara oricărui pericol."

Deputatul Mihai Tudose are 52 de ani. Acesta a condus guvernul României în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În urma neînţelegerilor cu Liviu Dragnea, un an mai târziu Mihai Tudose a demisionat din rândul social democraţilor și s-a înscris în Pro România.

Victor Ponta a anunţat că amână pentru miercuri, la ora 10:00, prezentarea listei candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, având în vedere starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO