Mihai Tudose, operat de urgență după ce a suferit un infarct miocardic extins

Ultima actualizare: 26-03-2019 18:44

Vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose, a ajuns marți, de urgență la un spital din București. 

UPDATE 18:20 Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul "C.C. Iliescu", în prezent starea acestuia fiind stabilă.

"Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie "C.C. Iliescu". A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor

Conform unor surse, Mihai Tudose se afla la masă cu câțiva colegi din partid, după care i s-a făcut rău. Imediat, a fost chemat un echipaj medical printr-un apel la 112. 

Tudose se afla la aniversarea lui Nicolae Bănicioiu, coleg de partid la Pro România, chiar înainte de lansarea candidaților acestui partid la alegerile europarlamentare.

Mai mult decât atât, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, i-a acordat primul ajutor lui Tudose, până la sosirea echipajelor medicale.

Mihai Tudose este suspect de infarct și se află acum în grija medicilor la Institutul Inimii de la Fundeni. Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

În ianuarie 2019 a demisionat din PSD.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO