Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea le urează românilor într-un mesaj cu greșeli ca atunci când copiii lor își desfac cadourile să se gândească la el

Liviu Dragnea a transmis românilor un mesaj de Crăciun plin de greșeli, în care le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea are mai multe greșeli în titrarea adaugată clipului, deși este vorba de numai câteva cuvinte.

Astfel, fostul președinte PSD scrie Crăciun cu ”c” mic, ”copii” în loc de ”copiii” și ”găndul” în loc de ”gândul”.

 

”Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun (sublinierile aparțin redacției).

 

Citește și
Marcel Ciolacu: ”Nu cred că Liviu Dragnea și-ar ar dori să devină un instrument al lui Klaus Iohannis”
Liviu Dragnea, scrisoare deschisă către Marcel Ciolacu: Sunteţi trădători dovediți, sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult