Dragnea le urează românilor într-un mesaj cu greșeli ca atunci când copiii lor își desfac cadourile să se gândească la el

Ultima actualizare: 25-12-2021 18:07
Dragnea le urează românilor într-un mesaj cu greșeli ca atunci când copiii lor își desfac cadourile să se gândească la el
Facebook/ Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis românilor un mesaj de Crăciun plin de greșeli, în care le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea are mai multe greșeli în titrarea adaugată clipului, deși este vorba de numai câteva cuvinte.

Astfel, fostul președinte PSD scrie Crăciun cu ”c” mic, ”copii” în loc de ”copiii” și ”găndul” în loc de ”gândul”.

 

”Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun (sublinierile aparțin redacției).

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO