Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea făcută de polițiști într-un TIR, în vama Nădlac II. Au ieșit dintre rolele de hârtie | FOTO

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 11 persoane, din Bangladesh, Pakistan, Nepal şi India, când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunse într-un TIR care transporta role de hârtie din Turcia în Germania.  

„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 49 de ani, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de hârtie, pe ruta Turcia - Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 11 cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Pakistan, Nepal şi India, intraţi legal în România în baza documentelor personale", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei 11 străini ascunşi în TIR, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult