Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Tudor Popescu, după ce Cătălin Cherecheș a ieșit din țară cu un act fals: ”În care Schengen vrem să intrăm?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat cu un mesaj pe Facebook după fuga din țară a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la închisoare pentru corupție.  

Popescu întreabă, retoric, ”în care Schengen vrem să tot intrăm?”, în condițiile în care multe persoane condamnate de judecători reușesc să plece din țară fără să fie oprite de nimeni la frontieră.

”Care Schengen?

În care Schengen vrem să tot intrăm, de vreme ce primarul Cherechereș este a nu mai știu câta persoană condamnată sau condamnabilă la ani de pușcărie cu executare care se ușchește din țară trecând prin frontierele României ca prin turnicheții de la supermarket?” - a scris Cristian Tudor Popescu pe rețeaua socială.

Citește și
Cătălin Cherecheș
Cătălin Cherecheș ar fi fugit din țară. Se cere emiterea unui mandat de arestare internațională pe numele edilului
Polițistul de frontieră l-a recunoscut pe Cherecheș, dar asemănarea cu cel din buletin era atât de mare, încât l-a lăsat să treacă

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire, a ieşit din ţară vineri la ora 7.49 prin punctul de frontieră Petea, sub identitatea unei rude, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Șeful Poliției de Frontieră a precizat că documentul prezentat la control a fost unul real, nu falsificat, şi că asemănarea dintre Cherecheş şi cel al cărui document l-a utilizat este foarte mare.

Oficialii IGPF a anunțat că a fost declanşată cercetarea faţă de agentul de poliţie de fontieră care a verificat documentele lui Cherecheş fără a sesiza că aceasta are documente false.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult