Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Capitală provocat de un șofer de 73 de ani cu o proteză la picior care a intrat cu maşina într-un magazin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de 73 de ani cu o proteză la picior a provocat un grav accident de circulaţie în Capitală.  

A lovit cu maşina vitrina unui magazin, iar o vânzătoare în vârstă de 26 de ani a rămas prinsă între vehicul şi un perete. Pompierii sunt cei care au reuşit să o scoată de acolo şi au dus-o la spital pentru îngrijiri. Accidentul s-a petrecut dimineaţa când spun martorii, un şofer încerca să îşi parcheze maşina în faţa unui magazin de pe Calea Floreasca.

Cel de la volan ar fi fost grăbit de un alt şofer care dorea să treacă, moment în care ar fi scăpat maşina de sub control, intrând cu spatele în vitrina spaţiului comercial. Totul s-a întâmplat atât de repede încât tânăra care vindea în magazin nu a apucat să se ferească din calea maşinii. Proprietarul clădirii: "În loc să apese pe frâna, a apăsat pe acceleraţie. Un domn cu o proteză la picior”.

Reporter: Cum a intrat cu spatele?

Proprietar: ”Cu spatele voia să parcheze maşina. Fata de la magazin, e tăiată... stătea pe scanul ăla". Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă. Oana Pârvan -ofițer de presă al Brigăzii rutiere București: "Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero."

Bărbatul de la volan era asigurat şi va plăti, cel mai probabil pagubele, dar şi spitalizarea vânzătoarei rănite. Pentru că magazinul trebuie să fie închis acum pentru reparaţii, proprietarii se gândesc să recupereze pierderile, în instanță, de la şofer.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult