Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 30 de ani a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate, în Târgu Mureș

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce a fost bătut cu bestialitate de către mai mulți indivizi într-un complex de agrement din Târgu Mureș, un tânăr de 30 de ani a intrat în comă și, după câteva zile, a murit.

Scandalul ar fi izbucnit dintr-un motiv minor: un alt tânăr ar fi lovit cu picioarele mașina victimei. Încăierarea generală a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din parcare se vede cum o mașină trece foarte aproape de doi tineri, pietoni.

Unul dintre ei, cel mai probabil enervat că aproape a fost lovit, dă cu piciorul în mașină cu furie. După câteva secunde se poate vedea cum mașina respectivă oprește, iar cel de la volan iese și se îndreaptă direct spre cei doi tineri. Îl pune la pâmânt pe unul dintre tineri. Urmează o încăierare la care se alătură mai mulți indivizi.

Vecină: „Uite mașina, el e aici, uite aici băiatul care era în mașină, merge după ei, uite-l pe Ionuț, uite aici e băiatul, a fugit după el. Aici deja se bat. Lovituri, lovituri încă o dată. Aici dă fatal.”

Citește și
preturi 1 Mai, Mamaia, Paste
De Paște și 1 Mai, hotelurile deschise pe litoral sunt aproape rezervate. Care sunt prețurile

Cei din zonă au anunțat poliția.

Alexandra Petrovici, purtător de cuvănt al IPJ Mureș: „Un bărbat de 30 de ani a suferit leziuni. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”

Lovit grav la cap, tânărul de 30 de ani a intrat în comă și, după aproape o săptâmână, a murit. Cunoscuții susțin că cei care l-ar fi bătut ar fi fost vechi cunoștințe, iar în acea seară toți au participat la o petrecere.

Vecin: „Ar fi participat la o petrecere. Erau cunoscuți și, din niște discuții contradictorii, băiatul respectiv, prieten, l-a lovit și a căzut și nu s-a mai fi ridicat de acolo. Atâta știu.”

Vecină: „Am auzit că era la club, nu știu cu ce ocazie, a ieșit de acolo, ocolea mașina. Parcă voiau să-l calce, în rest a plecat, a fugit după el și acolo a fost altercația. Să facă dreptate poliția.”

Tânărul decedat era căsătorit și avea o fetiță de patru ani. Familia a sperat până în ultima clipă la o minune.

Vecină: „Băiat foarte de treabă, așa mai rar, a fost copil de treabă. Doamne ferește!”

Polițiștii continuă cercetările și așteaptă și rezultatele medicilor legiști. Deocamdată, nu a fost reținut niciun suspect.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult