Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit în după ce a fost înjunghiat în piept de un bărbat care sacrifica un miel, în Dolj

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit în judeţul Dolj după ce a fost înjunghiat în piept de un bărbat care sacrifica un miel, fapta având loc fără intenţie, în urma primelor informaţii oferite de poliţişti.  

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţişti ai Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoeşti, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel.

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior. La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţistilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”, a precizat IPJ Dolj, conform news.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult