Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Timișoara. O gravidă de 34 de ani a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în familia unei viitoare mămici din Timișoara. Însărcinată în 18 săptămâni, femeia de 34 de ani s-a stins la spital după ce s-a infectat cu SARS COV 2.

Suferea și de o maladie a sângelui și era internată la Terapie Intensivă, dar starea ei de sănătate s-a degradat fulgerător.

Marius Craina, șef secție Maternitatea Bega: „Este un șoc pentru întreg colectivul maternității noastre pentru că vorbim despre o femeie tânără, 34 de ani, aflată la prima sarcină, care tind să menționez că suferea de o afecțiune hematologică, siclemie. Fac un apel, având în vedere gravitatea cazurilor pe care noi le întâmpinăm, și le avem la femei tinere, femei sănătoase, mame sau gravide, populația trebuie să înțeleagă că nu mai este de glumă, și la cel mai mic simptom, la cea mai mică simptomă de boală să meargă la medic. Este dramatic să vezi cum o femeie tânără se stinge sub ochii tăi fară să poți face absolut nimic”.

Tânăra gravidă în luna a patra a venit la spital în urmă cu zece zile. Avea deja simptome de Covid-19, și o saturație scăzută a oxigenului.

A fost internată imediat la terapie intensivă. Marți dimineața, femeia a reușit chiar să vorbească cu medicul curant, însă spre seară s-a simțit tot mai rău și a intrat în stop cardio respirator.

Citește și
timisoara
Raed Arafat anunţă că va contesta decizia de anulare a ordinului prin care a fost prelungită carantina la Timişoara

Organismul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Tânăra era la prima ei sarcină. Pe de altă parte, la aceeași maternitate sunt internate alte trei paciente la terapie intensivă: două însărcinate și o proaspătă mămică. Medicii spun că la spital ajung cazuri tot mai grave, așa că e important să vă prezentați la doctor de la primul simptom de boală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult